Modele pisici unghii

. . Foloseste-TI imaginatia pentru combinatii surprinzatoare!! . . Ulei pentru Unghii si cuticule Profesional de la Cupio cu Aroma de capsuni. COMPLEXUL UNIC de vitamine si Aloe Vera asigura o hidratare si revitalizare Perfecta. Aduce hidratare extrema unghiilor si cuticulelor si hraneste unghiile fragile. Inmoaie cuticulele si Combate uscarea Lor… 3. Dupa obtinerea efectului de oglinda, se sigileaza cu Gloss & Go flexible Cupio. . Cupio Magnetto este Solutia ideala pentru ca unghiile Tale sa nu treaca neobservate! 2. se aplica pigmentul cu ajutorul betisorului Special, al unei pensule sau cu degetul.

Cu oricare instrument se aplica, se tamponeaza si se apasa PANA apare efectul de oglinda. -Aplica usor uleiul de cuticule cu ajutorul pensulei iar apoi maseaza degetele… Ojele metallic Vibes sunt OJe cu sclipiri si reflexii metalice avand o textura Fluida, similara cu CEA a unui pigment lichid. Se pot folosi atat la manichiura cu Oja semipermanenta, ca si culoare PE intreaga unghie, pentru decoruri Astuce Gravura Impreuna cu gelul de Styling, cat si la diverse Alte tipuri de décor PE manichiurile cu gel sau Oja semipermanenta. Aplicarea ojei semipermanente sont formule completa, cu toate produsele de care ai putea avea nevoie!! TI-ai Dorit sa nu mai fie necesar sa stergi stratul de dispersie al Top Coat-ului?! TI-ai Dorit sa ai si pentru manichiurile cu Oja semipermanenta luciul de sticla al unui finition spéciale pentru Luciu?! TI-ai Dorit sa aplici pigmentii chrome PE manichiurile conte cu Oja semipermanenta, Dar sa ai si posibilitatea de a indeparta Oja prin dizolvare (imposibil atunci cand folosesti un finish fara dispersie al unui Hard gel)…-Invarte capacul tubului à sensul Acelor de ceasornic pana la aparitia lichidului PE pensula. Cat Eye gel & lac – strălucire cu efect métallique de Ochi de pisică pentru unghiile Tale DIN gel sau DIN OJe semipermanente. . Pentru rezultate impecabile, se recomanda urmatorii PASI: Magnetto Cat Eye transparent se poate aplica peste orice culoare si sont tenta spre Verde.

In Poza de Prezentare, primul Tips este pe baza Alba, iar cel de-Al doilea pe baza Neagra. Pentru rezistenta indelungata in timp este prevazuta cu CAPAC. . Acum toate acestea sunt posibile cu Diamond pas essuyer Top Coat!! Diamant sans essuyer Top Coat este un finish dédiez pentru Oja semipermanenta fara Strat de dispersie. Produsul sont densitate medie, Motiv pentru care este stabil PE unghie si nu curge. Desi e un Top Coat fara dispersie, produsul are o élasticitate crescuta CEEA ce il face rezistent si in timp. Nu Crapa si rezista foarte bine si PE decorurile pictate cu Vopsea Acrilica, Acuarela sau geluri de Pictura.